Serviant

Software voor Online zorg

Serviant medewerkers kennen de zorg van binnenuit; we zijn ontstaan nadat we ruim 15 jaar software hebben ontwikkeld als ICT-afdeling in een GGZ-organisatie. Mede vanuit deze achtergrond leggen we de verbinding tussen technologie en uw zorgprocessen in gebruiksvriendelijke software.

We ontwikkelen onze software voor èn met cliënten en professionals. We streven daarbij naar een pragmatische en oplossingsgerichte manier van werken en communiceren.

Serviant draagt bij aan het welzijn van mensen met toegankelijke software voor online zorg. Ons verlangen is dat mensen elkaar helpen, van elkaar leren en met elkaar delen.

Wij werken samen met…

In de formele zorg bieden we zorgorganisaties in de GGZ, gehandicaptenzorg en ouderenzorg oplossingen voor online hulp of blended care. In de informele zorg faciliteren we juist vrijwilligers-, mantelzorgers- en patiëntenorganisaties. Maar ook voor organisaties die zich bezighouden met trainingen of online zelfhulp biedt Serviant doeltreffende oplossingen.

Totaaloplossing voor online zorg

U zet Serviant eHealth in als u op zoek bent naar het perfecte evenwicht tussen online hulpverlening en persoonlijk contact. Het biedt cliënt en eCoach een veilige omgeving voor online contact. Dat begint met het sturen van berichten.

Daarnaast kan uw organisatie via het eenvoudige Content Management Systeem eigen content ontwikkelen en aanbieden. Dat betekent dat u uw trainingen, lessen, opdrachten, (ROM) vragenlijsten en dagboeken online beschikbaar kunt maken. Uw cliënten kunnen hier in Serviant eHealth zelfstandig of juist onder begeleiding van een eCoach mee aan de slag. Op mobiel, tablet of pc.

Samen met de slimme ECD-integraties is Serviant eHealth daarom een krachtige totaaloplossing voor alle organisaties die invulling willen geven aan online zorg.

Meer van onze Partners >>