Netwerkstatus

Op zaterdag 3 december 2022 vanaf 7:30 voeren wij een black-building test uit bij de Smarthub aan Leerparkpromenade 100 te Dordrecht. De werkzaamheden zijn zonder problemen of onderbrekingen afgerond.

Sinds donderdag 10 november, rond 10:00 in de ochtend detecteren we zeer zware DDOS aanvallen op een aantal internet routes. De aanvallen lijken in golven te gaan waardoor het internet verkeer in golven beperkt kan zijn. Ook op vrijdag 11 november lijkt deze wave nog niet uitgedoofd. Er wordt actief gemitigeerd.

Op donderdag 25 augustus 2022 was er tussen ca 15:30 en 16:15 een onvoorziene onderbreking in de internetdienst voor aansluitingen op bedrijvenpark Ambachtsezoom in Hendrik-Ido-Ambacht door werkzaamheden bij de uitrol van het netwerk.

VitrumNet werkt continue aan de verbetering van het netwerk en de architectuur om de kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit verder te verhogen. 

In de nacht van donderdag 30 juni op vrijdag 1 july 2022 is een migratie van een groot aantal core verbindingen in regio Dordrecht uitgevoerd. Een aantal migraties konden niet worden afgerond en worden uitgevoerd op donderdag 25 augustus tussen 18:00 en 22:00.

Dit is niet mogelijk zonder een tijdelijke onderbreking van de betreffende lijnen. Wij proberen de duur van de onderbreking zo kort mogelijk te houden. 

Update 26 augustus 2022: de migraties zijn gisteravond volgens plan uitgevoerd en afgerond.