Over ons

VitrumNet exploiteert het regionale glasvezelnetwerk van Breedband Drechtsteden Groep BV voor zakelijk gebruik. Het netwerk is volledig in eigendom en bedient op dit moment de regio Barendrecht - Drechtsteden - Gorinchem - Leerdam.

Er is een groot aantal gebruikers actief. Zij maken gebruik van het netwerk voor snelle en betrouwbare verbindingen tussen verschillende locaties (1 Gb en hoger) en een hoogwaardige synchrone 1:1 internet verbinding.

VitrumNet maakt voor de dienstverlening gebruik van POP locaties in onder andere Dordrecht, Alblasserdam, Papendrecht, Gorinchem en Amsterdam. Het netwerk is 100% open en is - indien voldaan aan een aantal standaarden - voor elke dienstverlener en afnemer toegankelijk. Er zijn geen verplichtingen ten aanzien van het afnemen van diensten bij partijen.

Niet afhankelijk

Gebruikers zijn vrij in de keuze van dienstverleners en kunnen daarbij optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van het netwerk. Hierdoor kunnen partijen onderling verbindingen realiseren en zelf de regie houden over de dienstenleveranciers.

VitrumNet biedt glasvezel via een netwerk zoals het bedoeld is: hoogwaardig, open en transparant. Het netwerk is gekoppeld met een groeiend aantal landelijke netwerken, waardoor ook verbindingen buiten de regio of koppelingen met landelijke spelers tot de mogelijkheden behoren.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op! of bekijk de verhalen van onze partners.

Het VitrumNet team staat voor u klaar!


VitrumNet bespreekt graag de mogelijkheden voor zakelijk gebruik van het glasvezel netwerk. Voor het maken van een afspraak of aanvullende informatie over de mogelijkheden van zakelijk gebruik van dark fibers, belichte vezels of internetdiensten kunt u gebruik maken van het contact formulier.

Voor storingen en technische vragen:

Up-to-date netwerk informatie vindt u hier.

Voor alle technische vragen, change requests van apparatuur en storingen is ons Network Operations Center (NOC) het centrale aanspreekpunt via telefoon: 085 – 732 69 78 of e-mail: helpdesk@vitrumnet.nl, 24×7 bereikbaar.

In geval van nood kan een kabelbreuk of schade aan het glasvezelnetwerk worden gemeld per telefoon op 088 – 313 10 99, 24×7 bereikbaar.

  Postadres:
  VitrumNet BV
  Postbus 750
  3300 AT Dordrecht

  Bezoekadres:
  Platform4
  Stationsplein 4J
  3331 LL Zwijndrecht

  Voor persoonlijk contact of informatie:
  E-mail: info@vitrumnet.nl
  Telefoon: 078 – 762 08 98

  Voor verkoop:
  E-mail: sales@vitrumnet.nl
  Telefoon: 078 – 762 08 98

  Locatie