Oplevering redundante verbinding distributiecentrum Boon

Oplevering poster volledig redundante verbinding Boon

Op woensdag 31 oktober vond de officiële oplevering plaats van de volledige redundante glasvezelverbinding voor het nieuwe distributiecentrum van Boon op bedrijven terrein Dordtse Kil III in Dordrecht. De lijnen zijn inmiddels al enige tijd naar volle tevredenheid in gebruik en vormen een belangrijk onderdeel van de redundantie ICT infrastructuur voor de Boon organisatie.

Boon is een familiebedrijf dat bijna 130 jaar bestaat altijd in de regio Drechtsteden gevestigd is geweest. Meer informatie over Boon? Lees hier meer. verzorgt de distributie van levensmiddelen aan franchise afnemers en de exploitatie van de MCD Supermarkten en Boon’s Markten. Daarnaast heeft Boon diverse activiteiten voor distributie van levensmiddelen voor onder andere de zorgsector en export.

Oplevering redundante verbinding Boon

Doordat gebruik gemaakt wordt van eigen glasvezels heeft Boon volledige controle over het digitale transport, waardoor er geen beperkingen zijn voor de hoeveelheid dataverkeer en er een eenvoudige en dus goed beheersbare basis is voor de volledige ICT.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf?
Neem contact op met VitrumNet via 078 – 762 08 98, mail via info@vitrumnet.nl of via ons contactformulier