Multi-Post

De wereld is hybride

De wereld van post is veranderd. Steeds meer communicatie gaat digitaal, maar brieven worden nog steeds verstuurd en nog steeds gewaardeerd. Met Post of Mail van Multi-Post verstuurt u via het meest effectieve kanaal digitaal of per post. Uw klant kiest met onze Post of Mail oplossing of hij per post een brief wil ontvangen of de communicatie liever
digitaal in zijn mailbox ziet.

Wij versturen voor u uw documenten per post of per e-mail, 100% veilig en professioneel. Uw klant ontvangt dus de communicatie hoe zij het graag wil.

De koppeling met Vitrumnet zorgt ervoor dat persoonlijke (privacy gevoelige) gegevens rechtstreeks aan ons geleverd worden, zonder dat u daarvoor het internet op gaat. Veilig en geheel compliant aan de geldende privacy wetgeving. Met Post of Mail leggen wij als het ware een schil rondom uw uitgaande communicatie. U heeft hier geen omkijken naar want we kunnen dit zonder interne veranderingen of IT-inspanningen.

U levert “ongesorteerd” aan en wij doen de rest, daar heeft u geen omkijken naar. Onze Post of Mail applicatie scheelt u veel handelingen en tijd. Denk eens aan het printen van documenten, het vouwen, verpakken en frankeren. Dat hoeft niet meer, want dat doen wij voor u! Van brief tot envelop, volledig in uw huisstijl.

Met ons Productie Management Systeem heeft u 24/7 inzage in uw communicatiestromen. Uw stromen zijn op documentniveau te volgen, optioneel zelfs tot aan het moment van aflevering bij uw klant. Opdrachten kunnen tijdens het productieproces worden gewijzigd, gepauzeerd (wachten op goedkeuring) of geannuleerd. Aangedreven en beveiligd door Entrust Solutions maakt dit PMS systeem tot een veilige en betrouwbare oplossing voor al uw klantcommunicatie.

Altijd bezorgd

Uw boodschap wordt met Post of Mail altijd bezorgd, gegarandeerd. Mocht er iets mis gaan met het versturen van uw e-mail (bounce), dan schakelt het systeem automatisch over op het bezorgen via fysieke post.

Maak de koppeling

Ons systeem is zo ontworpen dat het eenvoudig te koppelen is aan aanvullende diensten. Wilt u een bericht afleveren in de berichtenbox van de Overheid? Uw facturen sneller betaald krijgen door het genereren van een betaallink in uw facturen? Geen probleem! Wij koppelen met Payment Service Providers als i-Deal, Mollie, Klarna enz. Ook aanmaningen kunnen desgewenst automatisch geïntegreerd worden. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar het onderstaande schema. Contact ons voor meer informatie en laten we samen bekijken wat Post of Mail voor u kan betekenen.