Lucrasoft ICT Groep

Lucrasoft ICT Groep

Lucrasoft ICT Groep stelt jou met een slim IT-systeem in staat te bouwen aan je bedrijf. Door jou en je onderneming te leren kennen, weten we wie je bent en in welke specifieke situatie je zit. Zo kunnen we je goed helpen. Er is altijd een oplossing, het kan altijd beter. Dat is wat ons iedere dag bezighoudt.

IT-beheer

De IT-infrastructuur wordt gezien als de motor van de organisatie. Onze afdeling levert slimme IT-systemen, infrastructuren, cloud-oplossingen, back-ups en VOIP telefonie. Wij houden ons bezig met het ontwikkelen van nieuwe innovatieve technologieën, zodat jouw organisatie sneller, productiever, effectiever en goedkoper te werk kan gaan.

1. Applicaties
Alles waar je elke dag mee werkt. Software als Office 365 (Outlook, Word, Excel, Powerpoint, Onedrive), administratiepakketten, Photoshop, maar ook toepassingen zoals VOIP telefonie en Skype for Business.

2. Systemen
Hieronder wordt verstaan je laptop of computer, maar ook systemen voor je website- en e-maildomein, opslag met back-up voor je data,
printers en alle overige hardware voor persoonlijk gebruik.

3. Infrastructuur
Het digitale snelwegennet van je organisatie: (cloud) servers, switches en netwerkbekabeling. Wij zorgen ervoor dat alles wordt aangelegd en onderhouden. Wij verplaatsen ons gemakkelijk in jouw situatie; zo leveren we IT-beheer dat naadloos aansluit op je behoeften!

DEPOT Software

Voor het aansturen, controleren, monitoren, rapporteren en factureren van alle activiteiten en operaties op de depot yard of cleaning station is DEPOT Software (Depot Management System) ontwikkeld. Alles op één software platform!

Online
Voor het bouwen van online-oplossingen zoals websites, webshops, sfeer- en/of impressietools en keuzehulp-oplossingen kun je terecht bij de Online afdeling. Past een standaardproduct niet bij jouw specifieke wensen en behoeften? Dan maken we een oplossing op maat!

Picario
De visualisatie-oplossingen van Picario maken het mogelijk foto’s eenvoudig te voorzien van andere kleuren, logo’s, dessins en tekst. In een paar klikken laat je diverse  productvariaties zien of pas jij of jouw websitebezoeker een product aan naar wens.

Movin
Op straat is navigatietechnologie niet meer weg te denken. Terwijl we ons 85% van onze tijd bevinden in gebouwen. Met de techniek van Movin (indoor navigatie) is het mogelijk om snel en eenvoudig je weg te vinden binnen grote gebouwen.

TEAM-UP MET VITRUMNET

Wij krijgen bij Lucrasoft IT Beheer vanuit onze klanten regelmatig de vraag of we advies kunnen geven op het gebied van communicatieverbindingen. Alle (cloud)diensten die we leveren vragen tenslotte om een betrouwbare en stabiele (internet)verbinding. Onze kracht ligt bij het bieden van slimme IT-systemen, infrastructuren, cloud-, backup- en VOIP telefonie oplossingen, compleet met beheer en support. Voor zaken die hier buiten vallen zoeken we partners, zodat we samen als een team de beste oplossing kunnen bieden aan onze relaties. Veel van de organisaties waarvoor we werken zijn regionaal gevestigd. We vinden het belangrijk dat we snel kunnen schakelen en en bekend gezicht hebben in de regio Drechtstreden. Het is daarom dat we bewust gekozen hebben voor Vitrumnet. We zien uit naar een mooie samenwerking! Kijk voor meer informatie over Lucrasoft IT Beheer en onze klantcases op www.lucrasoft.nl

LUCRASOFT IT BEHEER

Wij zijn de vriendelijkste en meest veelzijdige IT-partner, die jou met een slim IT-systeem in staat stelt te bouwen aan je bedrijf.

Meer van onze Partners >>