Heeros

Heeros E-Facturatie

Heeros ontwikkelt en levert al sinds 2000 producten en diensten, waarmee organisaties het proces van facturen declaratieve werking zo efficiënt mogelijk kunnen automatiseren. Het minimaliseren van papiergebruik in de financiële administratie door het maximaliseren van e-transacties en het vereenvoudigen van de processen is wat Heeros voor haar klanten nastreeft.

De intuïtieve software van Heeros maakt de weg vrij naar efficiënte beheersing van uw factuurprocessen, compleet met vrij te definiëren workflows voor goedkeuring en koppelingen naar de meest voorkomende financiële pakketten en ERP-oplossingen. Heeros verwerkt alle voorkomende typen inkomende facturen (papier, pdf, elektronisch) voor haar klanten.

Digitaal archief

Daarnaast heeft u met ons de beschikking over een digitaal archief. Naast de facturen heeft u de mogelijkheid om overige belangrijke bedrijfsdocumenten, zoals rapportages of uw verkoopfacturen, in het archief op te slaan. Ook documenten die een e-mail herinnering nodig hebben – denk aan contracten met leveranciers – kunnen hierin opgeslagen worden. Uniek is dat al uw documenten volledig tekst inhoudelijk doorzoekbaar zijn.

De mobiele app geeft de mogelijkheid om facturen in te zien en te fiatteren. Met de app kunnen ook bonnen voor bijvoorbeeld onkostendeclaraties worden gefotografeerd en verwerkt in onze oplossing. Alles om het tijdrovende proces met papieren documenten te verminderen. Door gebruik te maken van de producten en diensten van ons weet u zich verzekerd van optimaal geautomatiseerde factuur- en declaratieverwerking, wat resulteert in besparing in tijd en geld. De samenwerking met VitrumNet biedt u mogelijkheden voor specifieke wensen m.b.t. snelheid en beveiliging. Wij zijn aangesloten op het PEPPOL-netwerk en maakt gebruik van de UBL-standaard van SimplerInvoicing.

Heeros is UBL Ready!

Heeros oplossingen zijn web-based (SaaS in cloud) en worden gebruiksklaar opgeleverd. Momenteel zijn er koppelingen met o.a. Twinfield, ExactOnline, Accountview, Snelstart en Afas. Elke maand worden er nieuwe koppelingen gerealiseerd.

  • Geen maximale datalimiet bij elektronische archivering
  • Ongelimiteerd aantal users per bedrijf
  • OCR herkenning van 100%
  • Bijlagen toevoegen aan facturen
  • Volledig opgeslagen audit trails
  • Factuur workflow met reminders
  • Facturen goedkeuren met de Heeros app
  • Aangesloten als Simplerinvoicing FULL™ member
  • Snelle implementatie van 2 dagen

Meer van onze Partners >>