Dutchnetworks

Dutchnetworks

Dutchnetworks is opgericht met als doel organisaties te voorzien van een compleet dienstenpakket. Geen verschillende IT oplossingen bij verschillende bedrijven, maar compleet geleverde diensten die vanuit Dutchnetworks worden geïnstalleerd, onderhouden en bewaakt.

Zo houden we de communicatie lijnen kort en heeft u één aanspreekpunt voor uw gehele (inter)netwerk oplossing. Van traditionele IT services tot hedendaagse Cloud- & VoIP diensten, Dutchnetworks is de motor voor uw organisatie op gebied van IT. Wij denken met u mee en vinden altijd een oplossing op gebied van IT Services. Wij zijn blij dat we met VitrumNet een goede en degelijke partner hebben gevonden om ons regionale connectiviteitsportfolio mee uit te breiden. Onze ervaring is dat bedrijven meer en meer op zoek zijn naar een betrouwbare totaaloplossing. Momenteel richten we onze pijlen op de Drechtsteden en binnenkort ook daarbuiten. De samenwerking met VitrumNet is voor ons daarom een logische stap. Kijk voor meer informatie op Dutchnetworks.

Connectiviteit

Voor betrouwbare internetverbindingen kunt u rekenen op Dutchnetworks. Wij hebben een uitgebreid portfolio aan data- en telecomdiensten voor bedrijven. Met onze ervaren medewerkers krijgt u zo altijd een oplossing op maat.

Security

Ongewenste indringers detecteren en blokkeren wij vóór zij schade kunnen toe brengen. Zo vallen uw gegevens niet in verkeerde handen. Met onze monitoring dienst zien en managen wij uw systemen op afstand.

Beheer & Advies

Optimale beschikbaarheid van systemen en het veiligstellen van bedrijfsgegevens: daar draait het om bij systeembeheer. Voor de continuïteit van uw bedrijf is systeembeheer dan ook van groot belang.

Cloud Solutions

Dutchnetworks is uw partner in de cloud met betrouwbare, high available cloud oplossingen voor uw webapplicaties en online werkplek omgeving. Altijd en overal maximaal beschikbaar, zodat u zich kunt focussen op wat voor u echt belangrijk is.

VoIP

VoIP-telefonie is de standaard geworden in zakelijke telefonie. Lagere kosten enerzijds en het ruime scala aan mogelijkheden anderzijds maken bellen over internet populair.

Meer van onze Partners >>