Dataweb

Altijd en overal verbonden

Connectiviteit is cruciaal voor de continuïteit van de bedrijfsvoering. Niet alleen verbindingen tussen uw vestigingen en datacenters zijn belangrijk, ook de bereikbaarheid van uw organisatie voor uw klanten, leveranciers en partners vereist een kwalitatieve dataverbinding. Dit is precies waar DataWeb in voorziet.

DataWeb is sinds 1994 actief als onafhankelijke Internet Service Provider (ISP) en biedt oplossingen voor bedrijven, overheden, scholengroepen en andere instellingen, die hoge garanties op uptime of hoge bandbreedtes nodig hebben. DataWeb gaat geen uitdaging uit de weg. Onder het motto ‘altijd en overal’
zorgen we ervoor dat er altijd een netwerkoplossing wordt gemaakt. Glasvezelverbindingen met de hoogste garanties Optimale bereikbaarheid van uw organisatie voor klanten, leveranciers en partners gaat hand in hand met hoge eisen aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van het netwerk. Vooral in kritische omgevingen als ziekenhuizen, de logistieke sector, financiële dienstverlening en onderwijs- of overheidsinstellingen is downtime geen optie.

DataWeb levert zakelijk glasvezel over het open glasvezelnetwerk van VitrumNet met de hoogst mogelijke garanties.

✓ Snelheden tussen 10 Mbit/s en 10 Gbit/s
✓ Gegarandeerde bandbreedte
✓ Standaard vaste IP-adressen
✓ Eigen IP-(internet)verkeer
✓ Ethernet(glasvezel)apparatuur in bruikleen
✓ Beschikbaarheid van 99,9%
✓ Target repair/responstijd in geval van calamiteiten binnen 4 uur
✓ 24/7 support bij verstoringen.

Totaaloplossingen op maat

Kwaliteit, betrouwbaarheid en een langetermijnrelatie met de klant zijn voor DataWeb de belangrijkste uitgangspunten. Deze werkwijze heeft ervoor gezorgd dat de grote klanten als Walibi, Red bull en VolkerWessels al jaren op DataWeb vertrouwen. Met VitrumNet als betrouwbare en kundige partner, richten we ons de aankomende jaren op het realiseren van totaaloplossingen op maat voor toekomstbestendige organisaties in de regio Drechtsteden. “In al die jaren is DataWeb voor mij, en voor de bedrijven waarvoor ik werkzaam ben, een betrouwbare partner gebleken. 100% klanttevredenheid is voor veel bedrijven een utopie, maar DataWeb weet het aardig te benaderen.”
MARCEL KOUWENBERG, HOOFD ICT LEEUWENDAAL

Voorbereid op de toekomst

Is snel, stabiel en betrouwbaar internet voor u van essentieel belang? Wilt u de netwerken van meerdere vestigingen onderling met elkaar koppelen? Of wilt u een redundant back-up of VRRPontwerp realiseren? DataWeb, zakelijk glasvezel specialist, adviseert u uitgebreid over de meest geschikte verbinding en biedt ondersteuning in het netwerkontwerp zodat deze toekomstbestendig is en eenvoudig te managen.

https://www.dataweb.nl/