Cab Holland – Completer dan ooit

De activiteiten worden naar de toekomst toe afgestemd. Cloud, HIP Telefonie, Managed Services, Backup Online en uitwijk van data of werkplek.

De reguliere activiteiten blijven gehandhaafd, zoals verkoop, onderhoud en diensten (detachering, garantie en “call to fix” reparaties, contracten 7×24). Wij hebben in ons pand een eigen private datacenter.

De nieuwste activiteit is gericht op nog betere beschikbaarheid door het faciliteren van een tweede Datacenter, dat gekoppeld wordt door twee Darkfiberlijnen die onafhankelijk van elkaar gelegd zijn.

Wij kunnen het niet genoeg benadrukken, wij zijn “Hart voor uw ICT”.

Door uw gegevens, software en bestanden in de cloud op te slaan, kunnen u en uw medewerkers er altijd mee aan de slag. Waar u ook bent, wanneer u ook wilt en met welk apparaat ook. Onafhankelijk van tijd en plaats. Dat maakt het werken in dit tijdperk van digitalisering makkelijk en efficiënt.

Bij CAB holland (1979) kunt u gebruik maken van een Private Cloud, die alleen voor mensen van uw onderneming toegankelijk is. U betaalt een vast bedrag, afhankelijk van de capaciteit die u afneemt en bent er altijd van verzekerd dat u met uw bestanden aan het werk kunt. IT als een nutsvoorziening, als het ware. Via de Private Cloud zorgen we er ook voor dat uw software en bestanden een complete en veilige back-up hebben.

Voor clouddiensten kunt u bij veel leveranciers terecht. Maar weet u dan ook waar uw bestanden en software bewaard worden? Een datacenter in de Oekraïne? In Afrika? Bij ons weet u één ding zeker. Uw data is veilig in de Alblasserwaard. Zowel in ons eigen datacenter in ons pand in Gorinchem, als bij ons datacenter van Dataplace in Alblasserdam.

De verbinding tussen beide centra is dubbel uitgevoerd met dark fiber glasvezelkabels van VitrumNet, waarvan er één langs het tracé van de Betuweroute ligt. Ons datacenter heeft daarnaast klimaatbeheer, beveiliging, een eigen blusinstallatie, brandvertragend materiaal en een noodaggregaat.

Kortom, wij zorgen ervoor dat uw data veilig is en altijd bereikbaar blijft!

Meer van onze Partners >>