Blokes

Blokes

WIE ZIJN WE?

Wij zijn BLOKES. Wij zijn een groep samenwerkende specialisten op gebied van ICT oplossingen, diensten en producten.
Onze mix van enthousiasme, perfectionisme en liefde voor techniek maakt ons een waardevolle zakenpartner voor elk type organisatie.
Wij leggen de lat hoog. Wij werken uitsluitend met A-merk producten en hoog gekwalificeerde medewerkers en partners.

WAT DOEN WE?

Infrastructuur
Een degelijke fundament, opgebouwd uit nood-stroomvoorzieningen, networking, storage, servers, virtualisatie en uitwijk. Op uw eigen locatie, extern of in ons datacenter.

Cloud Oplossingen
Uw online werkplek, infrastructuur en data in de cloud of hosting van uw specifieke applicatie uitbesteed. Hoog beschikbaar, volledig ontzorgd en in ons veilige datacenter.

Datacenter Housing
Uw infrastructuur ondergebracht in onze private cage in een hoogwaardig en carrier-neutraal datacenter in Nederland. Primair of colocatie. Veilig, betrouwbaar en controleerbaar.

Uitwijk en Backup
Uw eigen infrastructuur op locatie en u wenst extra zekerheid door een kopie buiten de deur? Of wenst u over een volledige uitwijkomgeving te kunnen beschikken? Dat kan.

Hardware, Software & Support
Aanvullend op onze oplossingen en diensten leveren we ook A-merk producten, verbruiksartikelen, software licenties en onderhoudscontracten. Alles onder één dak en altijd scherp geprijsd.

Telecom, Datalijnen en Internet
VoIP, mobiele en vaste telefonie, internet ontsluiting, site-to-site, WiFi, snelle glasvezel-verbindingen en Mobile Device Management. Betrouwbaar, snel en zonder gedoe.

Dienstverlening
Ontwerp, advies, implementatie, beheer, second opinion, IT management, consultancy en 7×24 ondersteuning. Verlengstuk van uw organisatie, professioneel en betrouwbaar.

Compliance
Ondersteuning en regie bij het opstellen en naleven van beleid en processen, Risico Management, voorbereiding op IT audits, invulling IT General Controls en certificeringen als ISO27001 en ISAE3402.

Security
Next Generation Firewall oplossingen, bescherming tegen Malware, Ransomware, Phishing en Spam. Uitvoeren van gerichte Penetration Tests en het trainen en bewust maken van uw personeel.

Media Archivering
Functioneel compleet, robuust en voorspelbare kosten. Laagste kosten in de markt door gebruik van standaard componenten en een mix van disk en tape. Van enkele TB’s tot vele PB’s.

Software Ontwikkeling
Met ruim 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van complexe systemen voor media branche organisaties, zijn we specialist op het gebied van digitale media workflow automatisering.

Service Desk, 24×7 en SLA
Op al onze diensten en oplossingen kunnen we ‘op maat’ SLA’s aanbieden. Ondersteuning tijdens kantooruren, verruimde kantooruren of zelfs 24×7 calamiteiten ondersteuning.

Verhuur
Invulling tijdelijke capaciteitsbehoefte, apparatuur voor een testopstelling of extra ruimte voor een migratie traject. Snel beschikbaar uit eigen voorraad en in flightcase geleverd.

Financiering
Financial Lease en Operational Lease voor oplossingen, support en diensten. Vaste maandelijkse kosten en flexibele voorwaarden voor looptijd, op- en afschalen en tussentijdse wijzigingen.

Audio & Video
U richt uw presentatieruimte in en wenst hiervoor professionele Audio & Video oplossingen? Wij assisteren van advies tot levering, installatie en nazorg.

INTERESSE?

Ter Steeghe Ring 59
3331LX Zwijndrecht
T 088-1200 900
WWW.BLOKES.ORG

Meer van onze Partners >>