BachFestival Dordrecht gaat digitaal!

Ook dit jaar en in deze bijzondere periode met beperkingen voor samenkomsten en ontmoetingen is VitrumNet trots een steentje bij te mogen dragen aan het BachFestival Dordrecht. De editie dit jaar is aangepast aan de omstandigheden en gaat voor een belangrijk deel digitaal.

Ondertussen staat het complete programma van het Bachfestival op de website, zijn alle voorbereidingen in volle gang. Er is nog een leuke verrassing in petto.

De komende periode zijn er drie evenementen geplanned in de aanloop naar het Bach Festival. Op 10, 17 en 22 juni, om 15.30 uur, zullen er drie korte concerten live klinken op locaties die normaal gesproken ook deel van het festival zouden zijn geweest. Samen met Classic Young Masters hebben we een mooi programma samengesteld met laureaten die je zullen laten genieten van drie korte concerten.

Op 10 juni trapt pianiste Diana Pivak af met een concert in het Dordrechts Museum. Alles is te bekijken op de website van het Bach Festival of op de Facebook pagina waar alles live te zien is. Diana zal werk van Bach en Rachmaninoff spelen.

De komende periode zijn er drie live streams te volgen:

10 juni 15.30 uur – Dordrechts Museum: Diana Pivak (piano) speelt werk van Bach en Rachmaninoff.

17 juni 15.30 uur – Patriciershuis: Thomas Dulfer (fagot)

22 juni 15.30 uur – Trinitatis Kapel: Inge van Grinsven (harp)

De live streams zijn te bekijken via de website en via Facebook. Op de homepage verschijnt om 15.30 uur de livestream automatisch.