Altronic

Altronic ICT en Telecom is opgericht in 1991 en heeft arenlange ervaring en brede kennis van ICT- en telecomaangelegenheden. Altronic is een betrouwbare partner waarmee u met een gerust hart de toekomst in kunt. Altronic ondersteunt organisaties met het adviseren, leveren, implementeren en beheren van innovatieve ICT- en telecomoplossingen. Altronic levert door een praktische instelling betaalbare en innovatieve oplossingen aan haar klanten. Naast de vele klanten uit het bedrijfsleven mogen wij ook (semi)overheid instanties, peuterspeelzalen, kinderopvangorganisaties, welzijnsorganisaties en verzorgingstehuizen tot de klanten rekenen.

Altronic is er van overtuigd dat de technologiein een stroomversnelling zit en er steeds meer technologische ICT- en telecommogelijkheden bij komen, zoals cloud computing en VOIP-oplossingen. Er vinden voortdurend maatschappelijke ontwikkelingen plaats, bijvoorbeeld het flexibeler maken van werktijden.
Privé en werk lopen daardoor in elkaar over. Dit moet ondersteund worden met middelen om altijd en overal veilig en mobiel te kunnen werken, op elk device. Dit betekent dat het voor organisaties steeds belangrijker wordt om een betrouwbare, fullservice ICT- en telecompartner te hebben met een gedegen kennis van alle (geïntegreerde) technologische mogelijkheden op het gebied van ICT en telecom, die u hierbij kan adviseren. Altronic is zo’n fullservice ICT- en telecompartner. Over alle ICT- en telecomdisciplines heen kunnen wij u integraal adviseren en in eigen beheer de oplossingen implementeren.
Dit biedt vele voordelen, zoals korte lijnen tussen alle betrokkenen. Daarnaast kan Altronic als één aanspreekpunt fungeren voor al uw ICT-diensten, cloudoplossingen, internet, vaste en mobiele telefonie, security en printers en copiers. Dit maakt Altronic de partner bij uitstek voor elke organisatie die naast specialistische ICT- en telecomkennis ook één aanspreekpunt zoekt. Voor nu, maar ook voor de toekomst.

Altronic kent de regio als geen ander en weet daardoor connectiviteits vraagstukken op een unieke manier op te lossen. De combinatie van de visie en kennis van Altronic en de regionale digitale infrastructuur maakt toekomstvaste en betrouwbare totaaloplossingen mogelijk. 1+1 is 3 en morgen 4!